Cautare

2213 de rezultate pentru "carnagiui in sediul" (3.28 secunde)
Reprezentantii Aliantei de Centru Sanga, uniunea celor doua partide, au inregistrat o cerere in acest sens la Tribunalul Bucuresti. "Partidul Social Democrat (PSD) cu sediul in sos.
Presedintele interimar, Crin Antonescu, a anuntat, vineri, ca a dat dispozitie directorului STS, Marcel Opris, sa intrerupa "de indata" linia speciala de la sediul de campanie al presedintelui suspendat, Traian Basescu.
Președintele PSD, Victor Ponta, liderul organizatiei PSD Dolj, Ion Prioteasa, si primarul Sectorul 5, Marian Vanghelie au discutat, luni, la sediul central din Kiseleff despre colegiul in care va candida Mircea Geoana la parlamentare.
Cum au BLOCAT liberalii doua proiecte importante ale pesedistilor Contrele dure in USL, declansate dupa numirile facute la Parchetul General si DNA, au continuat la sedinta de marti seara a Uniunii, liberalii respingand o serie de propuneri cu caracter economic avansate de colegii de guvernare de la PSD.
Nu-l sustin pe Cernea, dar nu stiam ca Romania este sediul moralitatii Liderii USL, Crin Antonescu si Victor Ponta, au declarat amandoi ca nu sustin initiativa deputatului Verzilor Remus Cernea privind parteneriatul civil intre heterosexuali si homosexuali, punctand ca fiecare parlamentar are dreptul la initiativa.
La Comitetul Executiv National al PSD au fost luate decizii importante, pe care le puteti citi in continuare.
Ponta, despre cum va ajunge Basescu sa aiba biroul in curtea PSD (Autoare Cristina Andrei) Fostul premier Victor Ponta a comentat pe Facebook situatia generata de fuziunea dintre PMP si UNPR, aratand ca aceasta creeaza niste situatii extrem de amuzante, intrucat Traian Basescu va avea birou in curtea din Kiseleff a sediului PSD.
Avocatul Poporului se va muta in Palatul Parlamentului; Ciorbea s-a plans de conditiile din actualul sediu - mansarda era ocupata de porumbei Avocatul Poporului a primit un spatiu in Palatul Parlamentului, dupa ce Biroul Permanent al Camerei a aprobat o solicitare a institutiei in acest sens, informeaza Mediafax.
- PSD isi reafirma deschiderea de a colabora si dialoga cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in toate proiectele care vizeaza securitatea, stabilitatea economica a tarii, precum si in procesul prin asigurarea unei guvernari stabile. - Impreuna cu colegii ne-am uitat la tot ce s-a produs in spatiul public in ultimele zile.
in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat. ... Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a sustinut o conferinta de presa joi, la ora 20:00, la sediul partidului din Baneasa.
Octavian ANDRONIC Cu siguranta, Klaus Iohannis va ramane in istorie ca primul presedinte care organizeaza si se pune in fruntea unei manifestatii de protest al carei obiectiv este rasturnarea propriului guvern!
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti - Ilfov (ADRBI) a lansat ieri Subprogramul “Investitii in turism“, care este finantat integral de Guvernul Romaniei si are o valoare de 404 miliarde de lei.
Cariera profesionala a sefului Administratiei Porturilor Maritime Constanta este presarata cu numeroase operatiuni dubioase in care Gheorghe Moldoveanu a fost daca nu vioara intai, cel putin un element decizional de maxima importanta.
Prevederea este cuprinsa in proiectul de lege privind insolventa, aprobat recent de Guvern.
Mittal Steel va fi sanctionat cu citeva zeci de milioane de lei deoarece nu a respectat una dintre sarcinile trasate de comisarii Garzii de Mediu Galati, care prevedea ca persoana vinovata de producerea incidentului de la Halda de zgura sa se prezinte pina ieri dimineata, la ora 10.00, la sediul institutiei de control.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Functionarii publici din administratia locala ar putea sa sarbatoreasca sfirsitul de an in greva generala, a declarat, ieri, Valer Suciu, presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Administratia Publica Locala.
Zeci de milioane de lei din buzunarele unor craioveni au ajuns in punga unui presedinte de asociatie care n-a putut dovedi ca a fost numit in functie de adunarea generala a acesteia.
In functie de importanta, specificul si valoarea bunurilor pe care le detin, directorii unitatilor pot opta pentru un sistem de paza organizat sau pentru mijloace de protectie mai putin costisitoare. ... "De la inceputul anului si pana in prezent, pentru constatarea de nereguli prevazute de Legea nr.
S-a constatat astfel ca in perioada iulie-septembrie 2005, SC Proximo Market SRL, cu sediul in Constanta, a efectuat livrari de cereale (floarea-soarelui, ovaz, rapita si orzoaica) in valoare totala de 1.878.435,71 RON.
google-analytics.com